Tip Tuesday: 3 clothing Tips

Vandaag een korte maar vooral handige blogpost. Drie kledingtips die je leven net dat ietsje aangenamer maken! We kunnen ze allemaal gebruiken, nietwaar?

Tip 1: Hoe deodorant strepen verwijderen op je donkere Tee
We kennen het allemaal, we zijn in een haast en hebben niet veel tijd om onze outfit samen te stellen. Dan maar een zwarte Tee aandoen, dat straalt altijd klasse uit. Maar OH-NO! Eens je die Tee aanhebt, zie je dat je deodorant die je zonet aanbracht een vlek heeft gemaakt op je zij. Wat nu?

Oplossing: Babywipes! Een paar keer goed frotten over de vlek en TA-DA, no more white stripes :)

Tip 2: Hoe gele deodorant vlekken onder je armen verwijderen op witte Tee
Eens we onze witte tops en tees enkele weken hebben, zien we vaak gelige vlekken verschijnen onder de armholtes. Veel kan je er niet aan doen, als je deo draagt, dan gaat deze vlekken veroorzaken op deze plaatsen. Nu, no panic! Er is een kleine truc om deze te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Enkel een beetje citroensap op de vlek spuiten, 5 minuten laten inwerken en dan in de machinewas. Je zal zien dat de vlekken volledig weg zijn. Hou er wel rekening mee dat het 100% puur citroensap moet zijn. Vers persen is dus de boodschap.

Tip 3: Hoe kan je je hoge hakken wat comfortabeler maken
Je neemt 2 goed sluitbare ziplockzakjes. Die kan je overal vinden in de supermarkt. Zorg dat ze effectief goed afsluiten. Vul deze met water en plaats deze in je schoen. Zet je schoenen dan een nachtje in de diepvries en It's MAGIC! Zoals je wel weet is de massa van ijs groter dan die van water en door het uitzetten van dat ijs overnight zullen je schoenen ook uitzetten met als gevolg, minder knellen bij het dragen!

Whoppa, dat waren de snelle tips op dinsdag!

Hope it helps!Krijg je niet genoeg van Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!


1 opmerking

  1. serieus? net nieuwe hakjes gekocht en mijn voeten waren wat gezwollen. ene voet is ook kleiner dan de andere, dus ik ga dat es proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!