Monday Musthave: Miracle Complexion Sponge Real Techniques

Terug van weggeweest, wat mis ik het bloggen zeg. Maar het is zo druk op mijn werk dat ik amper de tijd vind om mijn huishouden draaiende te houden. Ik werkte me gisteren suf thuis om zo vandaag te kunnen bloggen. En wat meer is, deze nacht maakte ik maar liefst drie nieuwe YouTube video's, dus binnenkort hebben jullie dat ook van me te goed.

Genoeg daarover, we zijn hier niet om mijn klaagzang aan te horen, maar voor een echte Monday Musthave.

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques. Het is een broertje van de Beauty Blender alleen een heel stuk goedkoper!


Real Techniques is ondertussen een begrip geworden among beautylovers... Het merk staat garant voor kwaliteit van make up tools. Maar wat is dat sponsje nu juist en waarom is het zo miraculeus?


Wie weinig tijd heeft en toch met een beetje make up de deur wil uitgaan zou deze blogpost maar beter lezen, want dit oranje eitje kan je een hoop moeite besparen.

First things first... Je maakt het sponsje nat onder de kraan en wringt het heel goed uit. Zoals elke spons wordt deze groter is natte toestand. Je zal zien dat de grootte tot bijna het dubbele verschilt.
Eens je er de laatste druppeltjes water hebt uitgewrongen, kan je aan de slag.

De vlakke zijde van de spons gebruik je om je foundation aan te brengen op het gelaat. De ronde zijkanten kan je gebruiken om deze vlekkeloos uit te blenden op het gezicht. Je zal merken dat de spons je een lichte dekking geeft zonder strepen. Eens je foundation is aangebracht, ga je met het andere uiteinde (het puntje) je concealer aanbrengen. Het puntje werkt gedetailleerd en je kan perfect rond de neus of onder de ogen product aanbrengen. Hou je van creamblush, dan is de spons 3-in-1 voor jou. Alle crèmeproducten kan je hiermee aanbrengen.

Je bent dus in een wip klaar en hebt maar één tool moeten gebruiken. Erg gemakkelijk, ik kan echt niet meer zonder. Ik heb er een viertal in omloop thuis. Ik gebruik het sponsje twee dagen op rij, smijt het in de wasmachine - geen idee of dat aan te bevelen is, maar het werkt alleszins bij mij - en gebruik een ander. Zo hoef ik nooit meer foundationborstels te wassen! :)Het resultaat is een naturelle make up die een lichte dekking heeft. Bij mijn laatste make upworkshop, gaf ik de dames allemaal een sponsje om te gebruiken in de les. Ze zijn bijna allemaal de week erop een sponsje komen kopen. Dat zegt toch genoeg, niet?

In principe zou je de Miracle Complexion Sponge elke 6 maanden moeten vervangen, maar als je er goed zorg voor draagt zoals mij, dan kan je er veel langer mee doen.

Ik zou niet meer zonder kunnen. Het is de perfecte manier voor een flawless foundation!

Je kan de producten van Real Techniques in onze winkel Byttebier vinden.

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!