Friday Favourite: YSL Rouge Pour Couture Mauve Nihiliste (58)

Charlotte deze blogpost is voor jou - en voor alle andere lezers natuurlijk - omdat ik weet dat je erop zit te wachten.

Ik vond een leuke lipstick with a little edge, maar erg draagbaar voor elke dag tijdens dit herfstseizoen. De mauve kleur gaat goed samen met mijn huidtype en maakt mijn tanden witter door de blauwe ondertonen. Dikke plus!Deze nieuwe generatie lipsticks wonnen ondertussen al enkele awards - niet dat zoiets me zou beïnvloeden maar het is mooi meegenomen voor Yveske! Na één enkele swipe zijn mijn lippen gekleurd. De lipstick is comfortabel en de kleur blijft mooi zitten voor het grootste deel van de dag. Hij heeft een lichte satinfinish. De lipstick heeft natuurlijk wel een prijskaartje, voor een dikke dertig Euro heb je hem mee naar huis, maar aan de andere kant, welk accessoire kost tegenwoordig geen dertig Euro. Ik zie het als een statement kleur die bij mijn garderobe van de komende winter past. Hij fleurt mijn outfit op als een sjaal van de Zara die ik voor de zelfde prijs zou meehebben. Als je het dus in perspectief ziet is deze lipstick zeker zijn centen waard. Je kan hem vinden in de betere parfumerieën bij de YSL-stand.

Heb je meer vragen omtrent dit product, aarzel dan niet me te mailen op contact@msaprilfish.com. Of laat een boodschap na onder deze blog, dan kom ik er zo spoedig mogelijk op terug!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 
1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!