Wednesday Wonder: Halloween Make Up Transformation - YouTube

Toen ik vorig jaar de vraag kreeg van enkele collega's van de papa om hun make up te doen voor Halloween was ik maar al te enthousiast. Zoals jullie ondertussen wel weten, vind ik transformaties DE MAX! Ik toverde vier vrouwen in geen tijd om. Ze hadden die avond blijkbaar veel succes met de look en zo kreeg ik deze week terug een mailtje in mijn inbox.

Ik had zo wel een idee hoe ik hen dit jaar zou opmaken. Tim Burton's Corpse Bride. Voor wie niet weet wie deze lieftallige dame is, hier even een opfrisser...


Isn't she a pretty sight? Het is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend om mezelf op een cartoon te laten gelijken... Zo ging ik gisterenavond aan de slag met mijn costume make up en slaagde er redelijk snel in gelijkenissen met deze bruid klaar te spelen.

Ik had jammergenoeg geen blauwe pruik in mijn kast hangen, maar met een beetje fantasie zie je de sjaal wel als haar haar en sluier :)

Ik maakte er een filmpje van op Youtube, sit back and enjoy!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!