Friday Favourite: DE TAFEL VAN TIEN by LIEVE BYTTEBIER

Wat ben ik fier op mijn mama en daarom zijn zij en haar kookboek mijn Friday Favourite! Vandaag is de dag eindelijk aangebroken dat haar kookboek op de markt is. Je kan hem al vinden bij ons in de winkel en mama - Lieve Byttebier - signeert hem met veel plezier.


In het kookboek vind je gemakkelijke recepten met maar enkele ingrediënten die je overal kan vinden, ze vragen weinig tijd zodat je op het moment zelf bij je gasten aan tafel kan schuiven. Het is zelfs voor de grootste kluns in de keuken een makkie om een hemels receptje op je bord te toveren. Echt iets voor mij dus ;)


Je vindt er steeds een winter- en een zomergerecht van een bepaalde ingrediënt. Ben je dus grote fan van zalm of steak, je zal er elk seizoen een gerechtje van kunnen maken.

Het boek is te koop bij Byttebier vanaf vandaag voor € 24,95. Heel binnenkort zal je 'm ook in de Standaard Boekhandel kunnen vinden.


Lieve - mama dus - trok bijna alle foto's zelf, schreef elk receptje en maakte er een leuk geheel van, het zijn trouwens mijn handjes op de frontcover :)


Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 


4 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!