HandChemistry - Glow Oil - Skincare

Onlangs kreeg ik van de vriendelijke Nadia van Maison PR een mailtje. Ze vroeg of ik interesse had in het testen van de nieuwe Glow Oil van HandChemistry. Het zou een revolutionair product zijn in de "fake tan world".  De Glow Oil zou je een natuurlijke gloed op je snoet geven als veilig alternatief voor een zomerse teint zonder de huid te beschadigen door middel van DHA - dihydroxyaceton.

Deze niet vette maar snel absorberende olie zou meteen een golden touch op je gezicht toveren die tot drie dagen lang aanhoudt zonder oxidatieve beschadiging. Ik was meteen verkocht toen ik dat allemaal las. De olie is as-we-speak onderweg naar mij en zal ik de komende weken grondig testen voor jullie. Jullie weten al lang dat ik niet met mijn gezicht in de zon zit en al zeker niet zonder een hoge beschermingsfactor. We zullen eens zien hoe goed de Glow Oil een natuurlijke teint kan evenaren zonder de schadelijke zonnestralen. Binnenkort lezen jullie mijn bevindingen over dit nieuwe Canadese product op de blog!Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!