Meraki Konjac Sponge - Skincare
Meraki, een nieuwkomer in de skincarewereld is 100% organic en staat voor minimal en clean. Deze Deense verzorgingslijn laat je huid stralen zonder schadelijke stoffen te gebruiken. Ik testte ondertussen al een groot deel van hun gamma, en bijt vandaag de spits af met een topper! 
De Konjac Sponge is gemaakt van 100% pure Konjac plant vezels. Dit sponsje werd behandeld met groene thee extracten voor een zuivere huid. Door dagelijks gebruik zal dit de naturelle glow en zachtheid van de huid terugbrengen.

De zachte scrub zorgt voor een natuurlijke glow en brengt de PH-waarde van de huid terug in balans. Hij is een natuurlijke vochtinbrenger en zorgt voor een diepe reiniging. De groene thee extracten zorgen dan weer voor een zuivere acnévrije huid.Bevochtig het sponsje volledig met lauw water (en indien je wil een reinigingslotion, maar dit hoeft niet) en masseer je gelaat en nek in cirkelvormige bewegingen. Reinig na elk gebruik je sponsje volledig met warm water en laat het opdrogen. Niet in je douche bewaren want dan blijft het sponsje de hele dag klam en dat zou bacteriën kunnen opbouwen - en dat willen we niet...

Desinfecteer het sponsje eens per week door het enkele seconden in kokend water te dompelen. Je vist het sponsje uit het kokend water - gemakkelijk met een soeplepel - en laat het afkoelen. Eens afgekoeld, kan je het resterende water uitwringen en het sponsje laten opdrogen. Na drie maanden heeft ie zijn werk gedaan en is ie toe aan vervanging.

Sinds twee weken gebruik ik deze kleine groene vriend elke dag - 's morgens en 's avonds - en ik zie echt al resultaat. Door mijn huid elke dag een milde scrub te geven met dit sponsje is mijn wintergrauwheid bijna helemaal weg en ben ik klaar voor de lente. Nu nog de zon meekrijgen en 't zit helemaal mee :)

Meraki Konjac Sponge - € 5,95 - verkijgbaar bij Byttebier

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!