Hot Lips by Revlon

Revlon is een bekend drugstore merk in the States. Wie veel Youtube beautyguru's volgt zal het merk ongetwijfeld kennen... Alleen is het bij ons niet zo gemakkelijk te vinden. Toen ik in een parfumerie in Roeselare de counter van Revlon zag blinken was ik niet meer weg te slaan.


Van onder naar boven zie je:
 • Crystal Lilac
 • Peony
 • Papaya
 • Strawberry

De pigmentatie is bijzonder goed! En ze bevatten massa glitter. Mijn favoriet is de nieuwe, namelijk Papaya. Ideaal om je lippen een kleurtje te geven zonder lipstick te moeten dragen. Hup, die vliegt nu (na deze review) onmiddellijk in de handtas. De glossjes zijn very kissable, ze zijn namelijk niet echt sticky. C'mon boys, let's kiss kiss kiss...


Een van mijn favo views op Youtube Samantha Schuerman - een zotte madam - gebruikt vaak de lipsticks van Revlon. Haar twee favorieten zijn Cotton Candy (rose) en Crème Brulée (nude).


Van pigmentatie is hier niet zoveel sprake, maar wel een ideale lipstick om over een lipliner aan te brengen voor een subtiele glans. De lipsticks zijn verzorgend, ik heb erg droge lippen op dit moment en ik voel dat zelfs na twee uur de lipstick mijn lippen nog steeds voedt - en dat na verschillende glazen water drinken - bonus!Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Welke parfumerie in Roeselare verkoopt Revlon? Ik ga altijd naar de Inno in Brugge als nieuwe dingen van Revlon wil, maar soms ligt het er zo slordig bij of is er niets aangevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vancora in de Wallenstraat. Ze hebben een overzichtelijke display en veel keuze!

   Verwijderen
 2. Dat ziet er goed uit.
  Lijkt mij zeker een fijne ligloss en lippenstift.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!