Party Eyes For NYE

Ben je op zoek naar een geschikte party look voor oudejaarsavond? Wil je wel eens helemaal gek doen en zorgen dat alle aandacht naar je ogen gaat? Dan is deze look vast iets voor jou.
Bij mijn laatste bezoek aan Rijsel bracht ik zoals gewoonlijk weer ettelijke uren door in Sephora. Nu het feestseizoen is aangebroken lagen er setjes en verrassingsboxen à volonté van allerhande glitterlooks en partymake up. Ik zag deze set van Frontcover - ik heb er al het één en ander van in mijn stash zitten en ben best tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

Gisteren was Alexis - de zus van mijn roomie - bij me en wilde maar al te graag mijn party-make-up-model spelen voor de avond. Ze heeft prachtige ogen bij uitstek dus dat werkt dan nog eens lekker gemakkelijk...


Breng eerst de gel (die je bovenaan in de set ziet) aan op je bewegend ooglid en nog voor die de kans heeft te drogen ga je aan de slag met de glitters naar keuze. Breng deze dan zorgvuldig aan in de vorm van een cateye. Best breng je onder het oog was losse poeder aan, om achteraf de glitters die naar beneden vallen weg te vegen. Ik was dat natuurlijk vergeten en mocht veel opkuiswerk verrichten met concealer na het aanbrengen van de glitters. Bah!
Werk erna de rest van het gezicht af en you are ready to sip some champagne like a diva!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!