DIY Memoboard

Met de Kerstperiode in het vooruitzicht heb je misschien een beperkt budget of wil je gewoon zelf iets in elkaar steken? Ik voelde me vandaag creatief en ging aan de slag.

Wat heb je nodig?


 • Gluegun
 • lintjes waarvan je strikjes maakt
 • mini wasspelden
 • stuk leuke stof
 • schaar

En natuurlijk een memobord. Ga op zoek naar een goedkoop memobord. Ik kocht er eentje in een uitverkoop dat mijn aandacht trok.

 
Ga aan de slag met je stof en gluegun. Ik heb niet alle stappen gefotografeerd, maar je snapt vast hoe ik tot dit resultaat kwam :)Bevestig de strikjes op een willekeurige plaats. De mini wasspelden heb ik nog in het goud gespoten met spray paint, maar de keuze is natuurlijk aan jullie.


Eens je klaar bent, hang je het kunstwerkje aan de muur en vul je het naar hartenlust! Easy en creatief!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)6 opmerkingen

 1. super! heel tof Sofie! leuk idee! gisteren keek ik naar Rok en Rol op Vitaya, misschien wel iets voor jou.
  ze maakte een heel leuke adventskalender voor haar nichtje. echt de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super!, ik wou dat ik ook zo'n handige harry als jij was! Helaas ben ik gezegend met 2 linkerhanden :( En thanks voor de comments he, supertof!:) Wou dat ik ook wat meer tijd had om bij jou comments te plaatsen, maar die stomme examens grrrrm ;) emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo cute ! Was ik maar zo handig en geduldig :d ! Ik zou het al ontzien om op zoek te gaan naar een memoboard ( lazy,moi ?).

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!