Msaprilfish in Disneyland


Toen MH en ik keken hoe Astrid haar wonderand verliet om met de Lau naar Disneyland te gaan, keken we mekaar aan met een glimlach... Wil ik ook! Zo boekten we onlangs een tweedaagse naar het fantasiepark.

Ik ben er al verschillende keren als kind/puber geweest, maar toen bestond Disneyland nog maar uit één park. Ondertussen is er een tweede park bijgekomen namelijk het Walt Disney Studio Park. Het is een magische wereld van film, animatie en televisie. Can't wait...

Gisteren lagen de tickets in mijn brievenbus, whiiii! Ik ben zo blij als een klein kind :) En wees er maar zeker van dat ik de hele trip met van die Minnie oren op mijn hoofd rondloop.Heb ik jullie warm gemaakt om ook zo'n tripje te boeken, aarzel dan niet te lang. De Kerstpromotie loopt nog tot en met eind januari. 40 % korting op je tweedaagse trip met een overnachting in één van de Disneyhotels. Zeker de moeite dus. Wacht niet te lang met boeken, want de TGV tickets worden elke dag duurder!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


2 opmerkingen

  1. Zo leuk!! Ik ben er nu al drie keer geweest, en wil altijd direct terug!! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I looooove Disney ! Ik ga eens zeuren aan de BF zijn hoofd als we nog es gaan !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!