SOS Products


Toen ik vorige week terug kwam van vakantie had ik dringend nood aan enkele SOS producten! Het veel smeren van zonnecrème in mijn gezicht kwam me duur te staan op mijn kin. Onzuiverheden à volonté, bah! Ik las op de vlucht terug over een zonnecrème met een formule die puistjes zou tegengaan. Ik ben natuurlijk dat merk vergeten. Hoe dan ook, bij mijn volgende trip ga ik deze zeker aanschaffen. Ook mijn lippen hebben afgezien van de droge warmte. Gebarsten of gesprongen, leuk zag het er niet uit. 


Onlangs hoorde ik YouTuber Essie Button raven over de Super Spot Remover van Origins. In België is Origins moeilijk (of zelfs niet) te krijgen. Na mijn ontgoocheling van de Primark in Barcelona was ik eens stevig gaan shoppen in Sephora (dit artikel kan je hier lezen). Toen ik zag dat ze Origins verkochten, was mijn mandje vlug gevuld. Had ik geweten dat deze Super Spot Remover zo goed werkte had ik er verschillende meegenomen. Dit is echt een wondermiddel! 


Dit kleine flesje bevat een gel die je na het reinigen van je huid rechtstreeks op de warzone moet aanbrengen. Het flesje ziet er lief uit, maar dat is het product niet. Het prikt wat, maar dan heb je het idee dat het zijn werk goed doet. Puistjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, ok da's misschien wat overdreven. Na drie dagen zie je nog weinig spoor van het probleemgebied. Ook de rode vlekjes die vaak achterblijven zijn bijna helemaal verdwenen. Ik bracht de gel 2 tot 3 maal aan per dag. Het werkt ook preventief. Voel je een puistje opkomen, breng wat van deze gel aan en er zal er nooit eentje komen. Heerlijk! Nu nog zoeken naar een webshop die dit goedje verkoopt en ik ben helemaal gelukkig. Tot dusver geen geluk...


Blistex, Carmex,... Merken die veel beloven voor je lippen. Toen ik dit potje Blistex zag blinken in Di voor een klein prijsje (minder dan € 3,00 vermoed ik) deed ik een vreugdedansje. Ik wist niet dat we Blistex in België hadden. Ik ging voor de Blistex MedPlus. Deze zou extreem beschadigde lippen de baas kunnen. Het goedje bevat Jojoba olie en Cacao olie die de lippen helpen herstellen. Er zit ook een vleugje Menthol in die een verkoelend effect geeft en de pijn verdooft. Het is een zachte balsem die je met je vingertoppen aanbrengt op je lippen. Na een seconde of vijf beginnen je lippen en verkoelend effect te krijgen door de munt. Het prikt niet en geeft een aangename geur. Hij blijft wel enkele uren op je lippen hangen als je niets eet of drinkt. Na amper twee dagen zagen mijn lippen er weer normaal uit.

Voor mij zijn deze twee mini's echte SOS producten. Als iemand van jullie weet waar je Origins kan aanschaffen online of offline in België, laat het me dan zeker weten. Tot dusver heeft mijn zoektocht niets opgebracht.

Wat zijn jullie SOS producten?

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)
Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!