And Then She Said I DO

Ik ben even afwezig geweest op de blog maar dat had alles te maken met Marie-Léonie haar huwelijk in de Provence. Ze gaf Jeroen in juni al haar ja-woord maar de plechtige gelegenheid vond dit weekend plaats in het Zuiden.

Bruno - mijn broer - en ik maakten er een lang weekend van en kwamen vrijdag na een helse rit aan in La Douce France. De grootste voorbereidingen waren al achter de rug dus kon Leo heerlijk relaxen aan het zwembad.

Ik deed er de weddingmake-up van Leo evenals die van haar zussen, mama en tante. Ik besloot een ruime waaier van make up mee te nemen naar de Provence. Jammer genoeg was mijn valies daardoor een stuk zwaarder. Je had me eens moeten zien tsjolen op de trappen :)
 
Na het aanbrengen van de make up van alle dames in kwestie had ik amper de tijd om mezelf nog klaar te maken, maar dat kon me gestolen worden. Het belangrijkste was de de bruid en haar entourage piccobello waren. Mijn outfit lag klaar - een creatie van Marie-Léonie Stock - ik moest enkel nog wat make up aanbrengen en hup plaatsnemen op een stoeltje in de tuin.
Eens de plechtigheid achter de rug, werden er een hele resem foto's genomen van de bruid en haar entourage. Leo zag er prachtig uit. Een echte Griekse godin! Ook de zusjes kwamen uit een doosje - je ziet hier haar jongste zus Maxine. The most handsome man of the night was Lucas! Het neefje - aka ringendrager - van Jeroen. Hij wilde altijd trouwen met Leo, dus heeft de ceremoniemeester na de officiële plechtigheid ook Lucas en Leo in het - niet zo - echt verbonden.

Het was een prachtige dag uit een heerlijk lang weekend in de Provence. Mijn batterijen zijn weer helemaal opgeladen en ik ben klaar om er weer tegenaan te gaan op alle vlak. Het bloggen heeft wat stilgelegen maar daar komt verandering in! Ik heb binnenkort zelfs leuk nieuws, maar dat is voor een beetje later! Jullie hebben ook nog steeds een mega giveaway te goed om mijn twee jaar bloggen te vieren.
Hope you all had a super holiday!

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. mooie foto's! heel leuke outfit van jou! benieuwd naar je nieuws? krijg ik geen tipje van de sluier? (leuke woordspeling hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's! Dat jochie op de laatste foto! :3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig huwelijk! :) Super mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!