What a woman, what an inspiration!

Ik heb het zo druk gehad de laatste tijd dat bloggen helemaal onderaan mijn lijstje stond. Maar nu is de vakantie officieel voorbij en pik ik de draad weer op! Een nieuwe maand een nieuw hoofdstuk...

Ik wil jullie vandaag graag laten kennis maken met Michelle Phan - verschillende onder jullie kennen haar vast wel al van Youtube - maar voor wie de naam Michelle Phan nog niets zegt... Wat een vrouw!

Ze is een bron van inspiratie op alle vlak. Ze volgt haar dromen en laat die door hard werken uitkomen. Door haar positieve kijk op het leven ben ik ook gaan geloven dat mijn dromen kunnen uitkomen. Ik heb al eens laten vallen dat ik binnenkort BIG news heb, nu kan ik er nog niets over kwijt, alles moet echt nog eerst in kannen en kruiken zijn voor ik het officieel kan schrijven op de blog. Vandaar de drukte de afgelopen weken en de schaarste aan blogposts.

Hoe kan ook, Michelle dus... Ik kan het niet omschrijven zoals zij het doet, vandaar laat ik haarzelf het verhaal doen.
Ze is een self-made-woman en dat verhaal heeft ondertussen een leuk vervolg gekregen. Ze richtte Project Sister op het begin van haar eigen make up line. Sinds augustus is deze make up line een feit!


Ik kan niet wachten tot ik de collectie van dichtbij kan bekijken maar ik denk dat dit nog wel even zal duren. Michelle heeft me dat duwtje in de rug gegeven om iets met mijn passie te doen en er elke dag mee bezig te kunnen zijn. Ik hoop dat deze filmpjes jullie ook laten geloven in jullie dromen! Wat je droom ook moge zijn, ga ervoor en laat je niet neerhalen door tegenslagen, je wordt er alleen sterker door!

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!