Origins Vitazing

Oh wauw, wat een hemels product maar wat een bummer dat ik dit nergens kan vinden in België! Ik kocht 'm in Barcelona bij Sephora, maar nu heb ik gezien dat Origins niet wordt verkocht bij Sephora France. Mhuh... Zo'n zonde!


De Origins Vitazing is een energie-boostende moisturizer met Mangosteen. Maar wat is dat nu die Mangosteen?  Het is een harde vrucht die voorkomt in de tropische gebieden over de hele wereld. Mangosteen werkt mee als een antioxidant die de vrije radicalen probeert de onderscheppen voor deze hun verwoestende uitwerking op cellen kunnen krijgen. De vrucht kan aangemaakte vitamine C en E helemaal vervangen. Klinkt als muziek in mijn oren! :)

De Vitazing geeft de huid een instant boost en laat een dewy finish na. Hij heeft een lichte tint waardoor hij de huid egaliseert en beschermt met een SPF 15. De moisturizer is ook oil-free wat neerkomt op GEEN acne. Pluspuntjes!!

Ik gebruik hem als vervanging voor mijn foundation of BB-crème. Vooral op dagen wanneer ik er moe of wat grauw uitzie. Ik wil er wel zuinig mee zijn, want heb geen idee waar ik een backup kan vinden buiten in Londen, en ik plande nog geen shop/citytrip naar Londen in de nabije toekomst.


Vandaag is zo'n dag wanneer ik de Vitazing als holy grail aanschouw. Ik heb de laatste tijd gebrek aan slaap en voelde me nogal bleh deze morgen. De energieboost geeft me een gezonde gloed. Love this! Ik raad je wel aan je T-zone goed af te poederen, de finish is echt wel dewy! Als iemand weet waar ik een back up van deze kan kopen online of offline, please let me know!

En hup ik ga weer aan de slag, want heel binnenkort kan ik jullie mijn groot nieuws vertellen! :)

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. Looking good ! Echt jammer he dat Origins noch hier noch in Frankrijk te verkrijgen is :(. Benieuwd naar je groot nieuws !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!