Catrice Liquid Metal

Brrr... Deze morgen was het maar frisjes. Ik krijg dan helemaal een seizoenswissel en laat de felle kleurtjes achterwege en ga voor diepe, rijke kleuren. De Catrice Liquid Metal past helemaal in het herfstthema vandaar deze post.


Ik zag ze al blinken van ver op het Catriceschap in het Kruidvat. Kiezen kon ik niet, dus nam ik er vijf mee. Voor de prijs moet je het niet laten, ze waren net onder de € 3,00 per stuk als ik me niet vergist. Het kleurengamma is erg groot, dus zeker voor elk wat wils. Maar waarom ik die nu echt niet kon weerstaan, het word je meteen duidelijk!


Ja hallo! Ze hebben niet gelogen over de naam, Liquid Metal. De pigmentatie is zo sterk en helemaal niet chalky! De shimmer is all around! I loooooove this. De kleuren zijn helemaal fall-approved en ideaal voor een smokey eye.


 Van links naar rechts heb je:
  1. 010 - Look me in the Ice 
  2. 030 - We are the Champagnes
  3. 020 - Gold 'n Roses
  4. 070 - Gold Leaf Me
  5. 090 ) Nougat it Right
Do I need to say more? Ik probeer er een mooie smokey eye mee te creƫeren vanavond en post dan een foto op Instagram.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!