Not Worth The Hype: Tangle Teezer


Ik zag 'm al verschillende keren opduiken tussen de favorieten van bepaalde beautyguru's, de Tangle Teezer. Ik wilde hem ergens wel eens testen, maar wilde geen order plaatsen enkel en alleen voor dit gadget. Onlangs plaatste ik een online order voor enkele andere producten en voegde ik de Tangle Teezer eraan toe. De Tangle Teezer is een "nieuwe generatie" onder de haarborstels. Maar wat is daar nu net zo speciaal aan dat deze € 14.95 kost?
 1. Hij verwijdert nestels in één enkele beweging zonder pijn. 
 2. Hij kan gebruikt worden in droog of nat haar.
 3. Hij is ergonomisch ontwikkeld om betere borstelbeweging van het hoofd tot de wortel te creëren.
De echte reden dat ik deze kocht heeft (bijna) niets met deze opsomming te maken. Ik las gewoon dat je je haar best niet borstelt als het nat is, om breakage te voorkomen. Soms moet ik toch mijn haar kammen als het nog nat is - ik kan moeilijk als een wilde de deur uit gaan... Vandaar de Tangle Teezer.


Wat denk ik er nu van...
 1. Ja hij ontwart mijn haar in 1 - of 2 - bewegingen. Maar dat deed mijn andere borstel ook.
 2. Hij werkt perfect met mijn nat haar en ik moet er effectief niet aan trekken, hij glijdt erdoor.
 3. Hij ligt inderdaad goed in de hand, hoewel hij soms wel eens durft uit mijn hand te glijden als ik net haarolie aanbracht.
Tjah, hij doet wat er gezegd wordt maar om eerlijk te zijn, ik snap de hype niet echt. Mijn andere borstels doen dit (bijna) even goed. Ik hoop dat die breakage effectief minder is met de Tangle Teezer maar om nu nog eens € 14.95 neer te tellen voor dit roze gadget, I don't think so...

Voor wie dit nog op de wishlist stond, schrappen die handel want zo erg goed is ie ook niet.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)
2 opmerkingen

 1. Ik ben er eigenlijk supertevreden van maar kan me inbeelden dat dit niet iedereen ligt. Mijn haar heeft er in ieder geval deugd van :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik gebruik mijn maison phearson :) duur maar for life en esmee haar haar ontwart er ook mee. en zij heeft het echt nodig!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!