Clinique All About Eyes Serum


Jullie weten het waarschijnlijk al - want ik schreef er al meerdere keren over - na een korte nacht kan ik 's morgens opstaan met echte dikke ogen. Jullie vinden me misschien een dramaqueen, maar lees vooral verder want onderaan deze post zie je beeldmateriaal waar ik niet trots op ben :)

Ik zag onlangs in de parfumerie een samengesteld pakket van Clinique staan waarin een hydraterende dagcrème, een Chubby stick en een mini All About Eyes Serum inzaten voor maar € 34,00. Een echt koopje als je het mij vraagt. Meenemen die handel!

Eens ik thuis was werd ik pas echt benieuwd naar het All About Eyes Serum. Het vermindert opgezwollen ogen in enkele minuten en kan ook wallen laten verminderen door het cafeïne extract. Ik moet het vooral hebben voor het de-puffing aspect. Echte wallen heb ik (nog) niet...

De mini van dit product bevat 5ml. Hij heeft een metalen roller-ball die een verkoelend effect geeft op je gezwollen ogen. Ik rol er enkele keren over en laat het serum dan zijn werk doen terwijl ik mijn tanden poets, mijn haar kam en mijn dagcrème aanbreng. Dan zijn we zo'n dikke vijf minuten verder en je ziet het resultaat meteen. Ik waarschuw de gevoelige lezer, beware of puffy eyes when you read on :)

En zo zie je het, de foto bovenaan is meteen na het opstaan. Mijn oogleden zijn zwaar en ik kan mijn ogen niet goed opendoen. De foto eronder is na die dikke vijf minuten. Mijn oogleden zijn al een heel stuk minder gezwollen en ik heb een meer open blik. De foto onderaan is na een half uur. Mijn zware oogleden zijn weg en ik kan zonder schaamte de deur uit :)

Ik had echt niet zo'n hoge verwachtingen van het product maar mijn ogen zijn letterlijk opengegaan. Eens deze mini op is ga ik meteen om een fullsize in de parfumerie! Zoals ik schreef in het begin van deze post kan je het serum ook gebruiken voor onder de ogen!

Clinique All About Eyes Serum - € 25,00 in Ici Paris XL.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Dat is inderdaad een groot verschil. Ik heb 's morgens een emmer van dat spul nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah... Ik ga dat morgen onmiddellijk kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zoek eigenlijk al een tijdje een serum/creme voor mijn wallen/paarse circles onder mijn ogen! Zou dit helpen? of ken je misschien iets anders die het ook zou doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, mooi resultaat ! Ik heb hier al vaker goede dingen over gehoord eigenlijk :-) !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!