Babylips!

Rep je naar de Di want ze zijn bijna uitverkocht! De Babylips van Maybelline natuurlijk... Zo gehyped op het world wide web en eindelijk heb ik er twee in mijn bezit! Ik geloofde mijn ogen niet als ik ze zag hangen in het rek...

Natuurlijk waren er al 3 kleuren uitverkocht dus vroeg ik aan de verkoopster of die terug binnenkwamen. Blijkbaar moet er ergens een mix up geweest zijn in hun levering van Maybelline want Di verdeelt deze niet en ze komen dus ook niet meer binnen. Met andere woorden, doe je schoenen en je regenjas - want regenen dat dat doet de laatste dagen - aan en hup naar Di!Ik ging voor Cherry Me een lekker ruikende, hydraterende, licht getinte lippenbalsem. Ook de Hydrate - licht blauw - heeft een heel lichte citrusgeur en verzorgt de lippen goed. Laten we eerlijk zijn het zijn veredelde Labello's in een leuke verpakking! Ik kocht ze echt als gimmick en ze doen wat moet. Wie ook zo'n hebbeding wil aanschaffen, niet te lang wachten want het is dus een one shot in Di.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. ik heb de blauwe en wil graag nog de roze..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ze ook al gespot in Delhaize! Daar zijn ze dus ook te koop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze nog nergens gezien! Nog nergens :( volgens mij loopt half Belgiƫ nu met zo'n exemplaar rond behalve ik :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb ze gisteren ook in Delhaize zien hangen, voor € 3.99

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!