KIKO Glow Touch Lips & Cheeks

Ik kreeg het gisterenavond helemaal in mijne kop, ik ging en zou mijn blogkamer opruimen. Het was echt een grote stal aan het worden. Ik kocht deze zomer zoveel leuke producten in Barcelona en heb amper de tijd genomen om deze te fotograferen en te reviewen. Zodus, gisteren, na de fitness, sprong in de douche in en besloot erna aan de slag te gaan.


In Barcelona deed ik mijn eerste Kiko ervaring op - vreemd genoeg want er is een winkel van Kiko in Rijsel - en het waren solden. De winkel van amper 30 vierkante meter stond propvol met vrouwen! Ik baande mij er een weg tussen en begon alles te bekijken en te testen. Na een half uurtje shopervaring met veel getrek en geduw - van de andere dames weliswaar :) - besloot ik af te rekenen. Ik had een overvolle zak mee met leuke goodies waarvan een groot deel aan de helft van de prijs.

Ook de Glow Touch Lips & Cheeks kon ik voor klein prijsje aankopen. Ik zag ze op Amazon en Ebay nog staan, dus zeker de moeite als de kleuren en de review jullie aanstaan!


Van links naar rechts zie je Ginger Twist - Lucky Flamingo - Pleasent Pink Azalea.

Ze zitten verpakt in een tinnen doosje dat gemakkelijk te openen is. Je lacht misschien, maar ik heb zo'n tinnen lippenbalsem van Elisabeth Arden en het duurt een eeuwigheid voor ik die open krijg. De Glow Touch Lips & Cheeks ruiken heerlijk naar caramel en vanille, en ze smaken zo ook. 


De colour pay off is echt wel bewonderenswaardig voor zo'n lippenbalsem. De crèmeachtige textuur smeert gemakkelijk open en heeft een mooie glans. Ik zou ze wel niet op mijn cheeks aanbrengen, want ik vind het er nogal glossy uitzien. Ik denk ook dat acne-gevoelige mensen hier niet blij mee zullen zijn, want de olie die je lippen voedt zou wel eens iets anders - minder aangenaam - op je gezicht voeden, dat willen we dus niet :) Maar voor de lippen doet hij het echt goed. Hij blijft maar een goede twee uur zitten, dit zal wel te maken hebben met de heerlijke smaak dat je ervan krijgt :) 

Ze doen me denken op de Sleek Pout Polish. Ik doe eens een vergelijkende studie en laat jullie nog weten welke van de twee ik verkies. Hier is de roze toch wel mijn favoriet! Surprised? :)

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!