Friday Favourite: London Haul - YouTube

Hi y'all!

December is voor mij de drukste maand van het jaar, de winkel is 7/7 open en ik werk bijna 7/7. Gisteren kreeg ik dan toch een vrije dag om mijn laatste Kerstcadeautjes te gaan halen en na een lange en vermoeiende dag - je zal het wel zien aan mijn dikke ogen - maakte ik toch nog het beloofde filmpje met mijn shoppinggoodies van Londen.

Geniet van mijn video, als je vragen hebt omtrent één van de producten of eender wat, jullie kunnen me steeds contacteren op contact@msaprilfish.com

Vergeet de video geen Thumbs Up te geven als je het leuk vond! Thank You Very Much!

En voor ik het vergeet, mijn Kerstpull is van Primark, maar ik kocht die vorig jaar, ik denk dus niet dat je die nog kan vinden...Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 

1 opmerking

  1. Je fimpjes maken serieus altijd m'n dag! Leuke aankopen, vooral soap en glory wil ik ook testen, en de manier waarop je het brengt, LOVE IT!!

    Oh ja, 'Thumbs up' maakte het deze keer af :D

    Love,Tessa.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!