Monday Mustsee: Brussel Haul - PRIMARK, COS, URBAN OUTFITTERS &OTHER STORIES - YouTube

Hi y'all!

Voornemen 1, meer bloggen en YouTube neem ik meteen bij de hoorns! Vanaf nu ga ik voor minimum drie blogpost per week!

Afgelopen maandag ging ik een dagje shoppen in Brussel met twee van mijn besties. Het plan was de Primark te plunderen. Wie in december onder een steen geleefd heeft, zal het misschien nog niet weten, maar in de Nieuwstraat te Brussel ging een grote Primark open.

Toen we aankwamen was er al een helse drukte, we moesten in een soort wachtrij gaan staan, die per blok van 50 man binnen werd gelaten. Wij stonden in wachtblok 9. De moed zakte me in de schoenen. Ok, we waren wel speciaal voor Primark naar Bxl afgezakt, maar als ik lang moet wachten kom ik nerveus. En die wachtrij is niet zoals in Disney, waar je je ogen kan uitkijken. Alhoewel, in de Nieuwstraat lopen toch ook wel wat rare figuren die het bewonderen waard zijn :)

Hoe dan ook, het wachten duurde absoluut niet lang, na een dikke 10 minuten waren we de Primark binnen geschoten.Na twee uur snuffelen tussen de kleren en omvergereden te worden door de talrijke buggies, was ik erin geslaagd met een flinke buit naar buiten te gaan. Meer over de kleren vind je onderaan in het YouTube filmpje!

Na de Primark bezochten we ook &Other Stories waar ik aan de haal ging met leuke make up stuff aan grote kortingen!
Daarna liepen we binnen bij de Cos waar mijn nieuwe favoriete jumper een plaatsje vond tussen mijn andere aankopen.


Als laatste gingen we de Urban Outfitters checken, ik vond er een leuk paar fluo oranje New Balance trainers aan € 30 afslag en ook een stapel leuke boeken aan soldenprijzen.


Het was tijd om de trein terug te nemen, want ik was ondertussen geladen als een ezel. In het Centraal station van Brussel heb je een Starbucks waar ik mijn geliefkoosde Caramel Macchiatto bestelde en overliep met de meisjes wat we gekocht hadden.Het was een koude-maar-oh-zo-leuke dag met Aline en Emma. We should do this again in another city!

Wil je zien wat ik allemaal in huis haalde, bekijk dan hier mijn YouTube Haul video!

2 opmerkingen

  1. Die jumper is ZOOO mooi. Goed geshopt, Sofie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die jumper is mega wijs! Toen wij recent in Brussel waren, heb ik de Primark overgeslaan. Ik zag die lange wachtrij en had geen zin om zo lang te moeten aanschuiven :s Maar blijkbaar duurt het dan toch nie zo lang als het lijkt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!