Save the Dates For a Massive Sale Because I'm Moving!

Zoals ik jullie al liet weten op Twitter ga ik een groot deel van mijn kleren, accessoires en beautystuff de deur uit doen. De reden daarvoor is jullie wellicht al duidelijk, ik ga verhuizen en wat kleiner wonen. Dat wil zeggen dat ik 50% van mijn kleerkast en andere girlstuff de deur uit moet doen, want ik heb er geen plaats meer voor!Denk maar aan schoenen in maat 37 - 38, accessoires zoals sjaals, juwelen, riemen, ook jassen, pulls, kleedjes, broeken. Het gaat allemaal naar wie het wil voor kleine prijsjes! Ook een groot deel van mijn beautystuff (make up, skincare, nailpolish) zal de deur uit gaan evenals home accessoires (kussens, plaids, windlichtjes, boeken,...).


Om alles in goede banen te leiden, ga ik als volgt te werk. Ik stel enkele data voor hier op de blog. Elke avond kan ik maximum 8 dames ontvangen. We doen dit op een leuke informele manier. Ik bouw mijn living om tot één grote shop en stel een kamer open voor het passen. Ik voorzie een lekker aperitiefje om de sfeer er in te houden.

Ben je geïnteresseerd om langs te komen en met wat leuke goodies naar huis te gaan, schrijf je dan nu in (gratis) door middel van een mailtje te sturen naar contact@msaprilfish.com
Ik mail je dan alle details door en verwacht je op die bepaalde datum!

De voorlopige data zijn:

dinsdag 10 februari om 20 uur VOLZET
donderdag 12 februari om 20 uur VOLZET
dinsdag 17 februari om 20 uur VOLZET
donderdag 19 februari om 20 uur  VOLZET

Laat maar komen die mailtjes! We maken er een leuke avond van!

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!