Tuesday Tip: Unboxing #1 My Little Energy Box - YouTube

Aaaah wat heb ik uitgekeken naar het schrijven van deze blogpost! Vorige week ontving ik mijn eerste My Little Box!


Ik werd op de hoogte gebracht door mijn mama, die al even de blog, de site en alle andere apps van My Little Paris volgde. Sinds kort kan je je abonneren op een My Little Box voor België.

Wat houdt dat nu in?

Elke maand krijg je rond de 15de van de maand een box opgestuurd in een bepaald thema. In die box zitten dan een 5-tal producten (beauty, lifestyle of homedecor) die volledig passen in dat thema. Zo'n abonnement kost je ongeveer € 18,50 per maand.

Om het jaar goed te in te zetten gingen ze van start met een Energy Box. Ben je al nieuwsgierig? Check hier het YouTube filmpje dat ik maakte om te zien wat mijn eerste reactie was!




Heb je graag meer beeldmateriaal over de goodies, lees dan vooral deze blogpost verder!


Elke maand krijg je een magazine My Little World, dat vol met leuke tips en ideetjes staat. Een heerlijk girly boekje om op zondag in de luie zetel door te nemen.


Er zit deze maand een grote sporttas in, ideaal om mijn voornemen van het blijven sporten meteen bij te staan. Ik ga vanavond naar de fitness en this baby will come in handy :) De sporttas is erg groot, ik stak er voor de foto een donsovertrek in om hem wat te vullen en ik heb nog redelijk wat plaats over!


Nog een ideaal geschenkje voor de aanvang van 2015, een nieuwe kalender. Je kan er meteen de data in vastzetten wanneer je gaat sporten, alles, 't is maar een ideetje :)


En tot slot drie leuke beautyproducten. Een nagellak van Nails Inc in een klassiek bordeauxrood (suits everyone). Een moisturizer van Talika - ik ken het merk niet maar ga dit eens onderzoeken - namelijk de Photo Hydra Day. Hij claimt meer te doen dan een gewone dagcrème - je mag je aan een review verwachten!. En als laatste een Energizing Mist van My Little Beauty - hun huismerk- die heerlijk ruikt naar zeste van citroen.

Mijn dag kon alvast niet meer stuk. Alles is zo mooi verpakt en zo verzorgd, I love it.

Wil je je ook inschrijven voor zo'n My Little Box, klik dan hier, ik breng je meteen naar de website. Als deze boxen op zo'n niveau verder gaan, vind ik dit mijn geld zeker waard. Op naar de Valentijnbox dan maar! :)

Vond je het unboxingfilmpje leuk? Vergeet dan zeker niet de like button in de klikken en je te abonneren op mijn YouTube kanaal voor meer!



Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!