Monday Musthave: Clinique Moisture Surge

Aaarghh! Djezus... Zo voel ik me als ik 's morgens in de spiegel kijk deze winter. Mijn velleke heeft het  er hard van. Alle tekenen van een gedehydrateerde huid zijn zichtbaar. Mijn voorhoofd voelt aan als crèmepapier, mijn kaken trekken van de droogte om dan nog maar te zwijgen over mijn gesprongen lippen. De winter is één van de slechtste seizoenen voor 1/4de van het gepeupel op deze wereldbol. Zij die last hebben van een droge, gedehydrateerde huid... Ik ben daar jammergenoeg één van.

We moeten onze huid in dit seizoen dus extra beschermen. Eerst krijgt hij te maken met de gure, koude wind buiten om hem dan de droge warme lucht in ons huis te laten trotseren. Je snapt het, dit schokeffect kan ons vel niet aan. Zo moeten we onze huid extra in de watten leggen deze periode en ik vond een parel op de markt, die een groot deel van deze zorgen van me overneemt.


De Clinique Moisture Surge is een gel-crème die helemaal niet vettig aanvoelt en snel in de huid trekt. Hij heeft een zachte bloemengeur die meteen weg trekt als je hem opensmeert. Je huid voelt zijdezacht aan en je krijgt het gevoel dat je huid zo'n 6-pack liter Evian water opdronk. Je begrijpt me ondertussen wel, je velleke valt weer in zijn plooi. Hij is de ideale basis voor je make up omdat hij een effen canvas zonder droge zones achterlaat.Sinds ik deze pot heb ontdekt, verlang ik elke morgen om mijn skincare routine te starten. In één woord, HEERLIJK! Deze jar is niet van de goedkoopste, hij zit om en rond de €40, maar voor mij is ie elke Eurocent waard.


Mijn huid straalt weer en voelt de hele dag gehydrateerd. Geen pijnlijk of oncomfortabel gevoel en vooral geen droge plekken rond mijn mond of neus. Wie dus last heeft van dehydratatie en snakt naar dat wondermiddel, Clinique Moisture Surge is een ideale dorstlesser voor je droge huid.Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!