Wednesday Wonder: The Big Move!


Mag ik jullie allemaal bedanken voor het talloze delen van mijn vorige blogpost! Dankzij jullie werd mijn advertentie 7000 keer bekeken in nog geen 24 uur. Ik kreeg tal van leuke reacties, tot mijn spijt kan ik maar één koppel gelukkig maken. Deze morgen zijn de eerste kandidaten langs geweest en hebben ze enkele uren later beslist van mijn appartement over te nemen!

Er komt nu natuurlijk een BIG MOVE in aantocht en ik zal deze avond al beginnen inpakken. Jullie kunnen jullie dus verwachten aan leuke blogposts die met verhuizen te maken hebben! Misschien zelfs mijn eerste vlog op YouTube!

Het wordt een spannende tijd en alle tips ivm praktisch verhuizen zijn dus welkom!

Ik sluit deze korte blogpost af met een welgemeende DANK JULLIE WEL! JULLIE ZIJN GEWELDIG! 2015 is alvast goed begonnen en hiermee kan ik mijn eerste voornemen van het jaar al aanvinken.


4 opmerkingen

  1. great!! heel benieuwd naar je nieuwe stek! en denk dat je wel zelf weet hoe het moet ;-) alles duidelijk op dozen schrijven en goed coordineren, en vooral es goed schommelen in de dingen die je de laatste jaren in je app niet heb gebruikt weg te gooien. if i can help... graag, maar drukke agenda, ik beloof niets, maar wil wel graag helpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes met de verhuis. En logisch dat je appartement zo snel verhuurd was: het zag er supergezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!