Konmari Method - Declutter - Shoes

Dit weekend ben ik na het lezen van de eerste 50 pagina's van het boek Opgeruimd! - the life changing method of tidying up - van Marie Kondo dan toch maar eens door mijn schoenencollectie gegaan. Ja je hoort het goed, schoenen c o l l e c t i e !

Ik heb er echt een zwak voor, net zoals Carry in SATC. They are my precious... Ik hou gewoon zo ontzettend van schoenen. Ik weet dat ik niet de enige ben, maar we moeten eerlijk zijn met onszelf. Als we ze echt nooit aantrekken omdat ze zoveel pijn doen na amper vijf minuten, dan is het misschien tijd om ze los te laten.

Je kan wel één paar schoenen houden uit sentiment, maar we moeten ook niet onnozel doen en er zo'n tien paar bijhouden. Het was dus tijd, hoogtijd, dat ik de boel eens onder de loep nam.

Ik deed deze declutter de Konmari way - er komt heel binnenkort een boekreview online - maar ik geef jullie al een korte samenvatting in deze video. Je ziet me het hele proces in speedtempo doorstaan. Ik had het soms even moeilijk, maar hey... vrouwen snappen wel waarom! :)

Enjoy the video en hopelijk steken jullie ook binnenkort de handen uit de mouwen in jullie schoenenkast!


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!