Shopping Time - Amsterdam Day Three

De laatste dag van onze citytrip was de eerste dag van de solden. Je kan het je vast inbeelden... Het was letterlijk op de koppen lopen!

We besloten wat leuke winkeltjes binnen te hoppen. Chalo is net verhuisd naar Antwerpen en haar nieuwe stek kon nog wat items gebruiken. Ook Aline vond wat ze zocht in Raw Materials. Deze trendy shop verkoopt wat de naam feitelijk zegt. Leuke spullen uit ruwe materialen gemaakt.

Chalo hing aan de haal met een aardig, klein nachttafeltje - hoe we dat nog in Nicky haar auto hebben gekregen het blijft me een vraagteken :) En Aline vond er eindelijk passende kapstokjes voor in haar hal. Ik keek mijn ogen uit hoe ze alles zo speels in de ruimtes hadden geëtaleerd. Ik zit vol nieuwe ideeën voor onze winkel.

Vlakbij Raw Materials heb je Hutsepot een hippe conceptstore met nog hipper personeel! Ik voel me echt thuis in Amsterdam. Ik zou er echt kunnen wonen. De gezellige sfeer en de vriendelijke Nederlanders, ja wie had dat gedacht.

In de namiddag liepen we ook nog even door enkele van de negen straatjes, maar je kon je amper draaien of roeren omdat er echt zoveel volk was. Het weer was ook een beetje een domper. De hele dag hadden we al miezerige regen en ik kreeg het koud. De bedoeling was dat we 's avonds nog een hapje gingen eten in Amdam - zoals ons Nicky dat zo schoon zegt - maar dan moesten we na het eten nog een 2,5 uur lange rit maken en de moed zakte onze even in de schoenen. We besloten in de vooravond al te vertrekken en een hapje te eten in Den Herder in Kuurne - het nieuwe eet en drinkgebeuren van Thibaut Tansens, een echte aanrader!Amsterdam loopt niet weg, en de negen straatjes doe ik eens op het gemak als er geen soldenshoppers me de weg blokkeren :)

Het was echt de ideale manier om het nieuwe jaar in te zetten en ik kan de meisjes - Chalo, Aleine en Nicky - alleen maar hartelijk bedanken om de trip nog aangenamer te maken met hun fantastische gezelschap. We should do this again girls!

Raw Materials - Rozengracht 231 - Amsterdam

Hutsepot - Van Woustraat 4 - Amsterdam

Den Herder - Rijksweg 13 - Kuurne

1 opmerking

  1. Zijn idd heel leuke winkels! Wij waren er ook met nieuwjaar. Topadresjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!