New Decor Trends of 2016!

Wie me al even volgt, weet welke grote passie ik heb voor mijn job en die deel ik maar al te graag met al wie horen wil. Vandaag laat ik jullie kennismaken met enkele nieuwe en blijvende trends voor 2016. Laat ik er maar meteen invliegen...


Beautiful Botanics

Bring the outdoor inside! We zagen het al in 2015... Cacti en succulenten, je kon er niet omheen. Dit jaar loopt de trend van vele groene planten door, maar we gaan nog een stapje verder. Grote planten zoals palmen, bananenbomen en Monstera's gaan het interieur volledig laten opleven.

Geweven manden, metal baskets of betonnen potten, alles kan, zolang het maar nature uitstraalt. Het is een low cost om je living area een nieuw leven in te blazen. It makes a home well cared for!

Ook het thema jungle zal in dit voorjaar een grote rol spelen bij de accessoires. Denk maar aan geprinte kussenslopen, leuke servetjes, gekleurde glazen, ... De ananas was al heel present in het interieur en nu krijgt die het tropisch gezelschap van de jungle.


Photoframe Monstera en witte ananas nu al verkrijgbaar bij Byttebier.
Servetjes, kussens en ananasschaal binnenkort verkrijgbaar bij Byttebier.


Strong Shapes

Geometrische vormen zag je al geregeld opduiken, deze blijven present in 2016. Strakke lijnen die recht op elkaar staan worden verzacht met kussens en plaids. Ook in het dinnerware gebeuren zullen strakke geometrische lijnen vaak voorkomen.Stoneware servies binnenkort te vinden bij Byttebier.

Mixed Metals

Goud, rosegoud en zelfs mat zwart mag je best mixen and matchen. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn en geeft een luxueus gevoel.


Goud en koper bestek nu al te krijgen bij Byttebier.
Marmeren plates in diverse kleuren en maten nu al te vinden bij Byttebier.
Ook de ananassen en theelichtjes zijn beschikbaar bij Byttebier.

Texture Tones

Wie nog geen schapenvelleke heeft aangeschaft, die leeft vast onder een steen :) Texturen zijn hot hot hot in 2016. Stoffen van natuurlijke oorsprong gecombineerd met hout, beton of marmer. Het kan allemaal en geeft persoonlijkheid aan je thuis. Zachte tinten die niet schreeuwerig op je afkomen zetten de toon in 2016. Opteer dus voor neutrale tinten in dit nieuwe jaar!

Variatie in kussens nu al beschikbaar bij Byttebier.
Vazen en plantenpotten met verschillende texturen ook te vinden bij Byttebier.

Sustainable Settings

We denken meer aan meer aan onze kostbare planeet en gaan voor natuurlijke materialen kiezen in 2016. Ze hebben een langere houdbaarheidsdatum en zijn zoveel warmer dan plastiek of melamine. Je vindt ze van in de keuken tot in de badkamer. Ook stoneware komt weer helemaal op en het hoeft allemaal niet perfect afgewerkt te zijn. Manucraft is helemaal trend, kies dus voor iets met hier en daar een "natuurlijke" defautje, dat maakt het helemaal af!Houten planken in verschillende maten en materialen (hout, marmer, ...) reeds beschikbaar bij Byttebier.

Zo, jullie zijn helemaal up to date met de nieuwe interieur en decoratie trends van 2016. Ik zie deze stijl helemaal passen bij mijn minimalistische aanpak van de afgelopen maanden. De leuke spullen kan je vinden in onze winkel Byttebier te Kortrijk! 
Come in and say hi!

Byttebier - Jozef Vandaleplein 7a - 8500 Kortrijk


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!