My New Livingroom - Part II
Na mijn vorige blogpost over de nieuwe decortrends van 2016 ben ik erg blij met mijn nieuwe set up in de living. Laat ik maar meteen een voor en na fotootje tonen. Bovenaan links zien jullie hoe ik de living had ingericht toen ik net verhuisd was. Mijn meubels van mijn vorige appartement waren mee verhuisd naar hier en het had allemaal nog niet veel karakter. Op de foto van april (bovenaan rechts) had ik me al wat meer geïnstalleerd en het pastelroze gelaten voor wat het was. Het nieuwe kleur thema zou neutrale tinten zijn met hier en daar wat zwart en goud.

Als ik de foto's nu terug zie ben ik erg blij met de veranderingen in mijn living. Het is allemaal wat strakker en vooral luchtiger. Het licht stroomt mooi naar binnen en er is plaats om rond alle meubels te bewegen.


Door mijn slechte rug moest ik echt wel op zoek gaan naar nieuwe zetels. Nu, iedereen weet wat dat kost zo'n nieuwe zetels... Dus stelde ik het allemaal maar wat uit, ten laste van een pijnlijke rug natuurlijk. Het idee van twee zetels begon te veranderen, en ik besloot één goeie zetel aan te schaffen want ik heb niet elke avond volk over de vloer. Eén mooie zetel zegt ook zoveel meer en maakt het allemaal wat lichter.

Vorige maand was het eindelijk zo ver en werd mijn nieuwe zetel geleverd. Wat was ik bij! Ik ben er al ettelijke keren in slaap gevallen voor de tv, dat wil alleen maar zeggen dat ie goed ligt en ik heb er geen pijnlijke rug meer van :)Heb ik dan toch een hoop vrienden over de vloer, dan kunnen die zich nestelen op mijn nieuwe bankje of één van mijn seventies chairs! Alles heeft nu zoveel meer persoonlijkheid in plaats van de "matching" Ikea meubels.
Ook de jungle trend is niet ver te zoeken in mijn nieuwe living. Ik hou van planten - jullie zijn dit zinnetje vast al beu gehoord - maar ze brengen echt leven in je flat. Ze passen ook perfect bij de neutrale tinten waarvoor ik koos.Qua decoratie hou ik het minimal maar kwalitatief. Ik hou van de Scandinavische vormen en stijl en Bloomingville slaat de nagel op de kop. Theelichtjes maken je huis helemaal gezellig op donkere winteravonden. Zo'n nieuwe set up en wat leuke nieuwe details maken mijn appartement weer een warme thuis waar ik maar al te graag tijd doorbreng. Clutterfree living, echt een aanrader!

Klik hier voor My New Livingroom Part I.4 opmerkingen

  1. Mazeg Sofie zo stijlvol! Wil je ons appartement ook komen inrichten? :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Dank je Kelly! Om dat van een stijlvolle madam als jou te horen is het dubbel zo leuk!

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!