Xolato Gin - Giveaway

Gin Tonic, je kan er niet omheen... Het is hot and happening in Vlaanderen! Zo kreeg ik onlangs een leuke mail in mijn inbox van Xolato. Ze hebben een nieuwe gin op de markt, de X-GIN!Peter Messely (Xolato) en Patrick De Moor kwamen na 14 verschillende recepturen tot een uniek gin concept. De X-GIN is een vernieuwde gin op basis van cacaobonen (Colombia), hazelnoten (Piemonte), amandelen (Avola), wilde peper en vanillestokken (Madagascar). Een echte primeur en die mocht ik voor de blog testen. Je kan je wel inbeelden dat er ergere dingen zijn in het leven hé ;)Naast de jeneverbes en enkele tientallen andere kruiden worden de beste specerijen van over de hele wereld gebruikt die je ook vindt in de Xolato chocolaatjes. Daarom is deze gin net dat ietsje specialer!
De naam X-Gin verwijst naar de origine van de cacaobonen waar de Inca's, Azteken en de Maya's een godendrank mee brouwden waarvan ze geloofden dat dit een drank was om Goden en Koningen een langere levensduur, extra intelligentie en afrodisiacum te geven. Deze drank noemden ze Xocolatl (vandaar onze naam Xolato).


Deze gin heeft een sublieme smaak met een vleugje cacao en een zacht aroma van vanille. Je serveert hem het best met een Fever Tree Mediterranean tonic of een Thomas Henry Indian tonic. Ook met de Schweppes Pink Pepper is ie heel lekker! Bij de gin krijg je cacaonibs maar ook met gedroogd fruit kan je deze X-GIN helemaal pimpen!


En nu komt de fun part! Ik mag een fles X-GIN (twv € 49,50) cadeau geven aan één van mijn lezers! Als dat geen goed nieuws is!

Wat moet je nu juist doen om kans te maken?

  1. Like de Facebookpagina en Instagramaccount van X-GIN : klik hier en hier.
  2. Like de Facebookpagina en Instagramaccount van Msaprilfish: klik hier en hier.
  3. Stuur een mail naar contact@msaprilfish.com waarin je schrijft dat je meedoet met de giveaway.
Zo gemakkelijk kan het zijn! De wedstrijd is open tot en met 29 februari. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld met een email op 1 maart! Alvast heel veel succes!

Ginglazen - set van 4 verschillende decors - € 17,95
verkrijgbaar bij Byttebier Kortrijk - www.byttebier.com 

De gin kan je nu ook online aankopen op:
www.ginsonline.be

Of in de regio Kortrijk bij:
Wijnen De Clerck - Bossuyt & Co - Wine in a Bottle


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!