New Workshops - Fresh Skin For Spring - VOLZET

Update: alle workshops zijn volboekt. Wil je er graag bij zijn volgende keer, stuur me dan een mail op contact@msaprilfish.com dan zet ik jullie op de wachtlijst en krijgen jullie meteen bericht als ik nieuwe data heb.

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe workshops. Deze keer vang ik aan met het thema: Fresh Skin For Spring!Wat mag je verwachten van deze workshop: Ik leer jullie de basis van hoe je een frisse huid kan bekomen en wat je kan doen om die wintergrauwheid de laan uit te sturen. Je zal enkele technieken onder de knie krijgen hoe je in 1 2 3 de zon op je gezicht tovert met de juiste producten. Het voordeel is dat jullie op jezelf oefenen om zo de tructjes meester te kunnen. Jullie kunnen vragen stellen over je eigen huid tijdens de workshops en ik geef jullie mijn persoonlijk advies.

Hoe inschrijven? Mailen naar contact@msaprilfish.com met je naam en telefoonnummer. Je krijgt dan een mail met het rekeningnummer en de locatie. Per workshop maximum 6 personen (First in, First Served). De workshop kost € 30 per persoon en moet op voorhand worden overgeschreven. De betaling bevestigt de inschrijving. 
  1. Dinsdag 8 maart van 19.30 tot 22.00 uur VOLZET
  2. Dinsdag 15 maart van 19.30 tot 22.00 uur VOLZET
  3. Dinsdag 22 maart  van 19.30 tot 22.00 uur VOLZET
  4. Dinsdag 29 maart  van 19.30 tot 22.00 uur VOLZET
  5. Dinsdag 5 april van 19.30 tot 22.00 uur VOLZET
De workshops gaan door in de loft van Byttebier in Kortrijk. Het adres zullen jullie ontvangen in de email.
Tot mails!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!