Choo's for Shoelovers

Olala... Knokke the shoecapital of Belgium

Wat heb ik mooie schoenen gespot! Hadden we maar allemaal het budget (en de schoenenkast) van Carrie uit Sex and the city.

Tot eind augustus kun je de Manolo's en de Louboutins uit Sex and the City the movie 1&2 gaan bekijken en bestellen (als je er het geld voor over hebt) in de pop-up summer store van Christophe Coppens. Deze shop vind je midden in Knokke Zoute vlakbij het Albertplein (of Place m'as tu vu, zoals het wordt genoemd). Ik maakte alvast wat fotootjes om het verlangen op te wekken! :)Voor deze met Swarovski bezette gouden schoentjes betaal je maar liefst € 2300! En de winkelbediende had deze al verschillende keren verkocht de afgelopen maand! We weten waar het geld zit in BelgiĆ« :)

De Manolo's waar Big Carrie mee ten huwelijk vraagt in de eerste film kunnen de jouwe worden voor € 760.

Ik heb mijn ogen de kost gegeven, en mijn voetjes ook, ik moest ze toch eens aandoen !! Maar na vijf minuutjes de glits and glamour van SATC aan mijn voeten te hebben gehad, zette ik ze mooi terug op het schap :)Flink! Geen zotte aankoop gedaan! Ik was trots op mezelf... voor een dag of twee... Want dan zag ik prachtige Jimmy Choo's waar mijn hart sneller van ging slaan. Ik was op slag verliefd! Daar ging mijn verstand en nam mijn liefde voor mooie schoenen de bovenhand... Maar zeg nu zelf, zijn het geen schatjes?


Ik kon het niet weerstaan. Mijn eerste paar Jimmy's en dat in het goud! Om er extra veel genot van te hebben, stalde ik ze uit in mijn boekenkast in de living. Zelfs op dagen dat ik ze niet draag, kan ik er van genieten, vanuit de zetel, wanneer ik aan mijn blog zit te schrijven :)  Vrouwen en schoenen... dat is echte liefde!

1 opmerking

  1. Super! En dat volledig volgens de nieuwste trend!

    (zie maar op http://magic-magel.blogspot.com/2011/08/trendspotter-glitterama.html#links)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!