A girl and her tools...

Elke beautygirl heeft er mee te kampen, het onderhoud van haar tools.

Na elk gebruik van mijn make up borstels spray ik er was brushcleanser op maar  één keer per week was ik mijn hele set met babyshampoo (Zwitsal). Dit is een werkje waar ik nooit naar uit kijk, vooral niet omdat ik een (kleine) verslaving voor make up borstels heb -je kan er nooit genoeg hebben, nietwaar- maar het moet gebeuren.

Kleine tip, laat je borstels nooit rechtop (in je beker-of waar je ze ook insteekt) drogen, dan komen met der tijd de haren los. Het water druipt dan op de lijm -waar de haartjes aan vasthouden- en de haren zullen langzamerhand meer op je gezicht hangen dan in je bortsel.

Ik laat ze een nachtje drogen op een handdoek aan de rand van het bad. De volgende morgen zijn ze goed voor gebruik en superzacht.


Ook een aanrader, als je zelf make up artist bent of regelmatig je borstels op verplaatsing meeneemt, laat je initialen graveren in je borstel. Zo gaat niemand ermee lopen! Want misschien weet je het nog niet, make up brushes are very wanted! :)


Mijn favoriete merken zijn: MAC, Dior en Sigma. Het is beter van kwaliteit te kopen want dit zijn je tools waar je mee te werk gaat en geloof me, kwaliteit geeft veel beter resultaat.

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!