Books that change a girls way of thinking

Lezen, ik nam het over van mijn mama...

Natuurlijk heb ik een voorkeur voor echte vrouwenboeken, non-fictie weliswaar. Ik geef je een lijstje van mijn op-dit-moment favorieten.
  1. Little Black Book of Style van Nina Garcia: Een leuke stijlbijbel voor fashionchicks. En er staan leuke tips in om je persoonlijke stijl uit te werken. 
  2. The One Hundred van Nina Garcia: Nina's tweede boek, een lijst van haar 100 must-have kledingstukken/accessoires dat een vrouw nodig heeft. Het leuke is dat ze je niet rechtstreeks de shoppingstreets in jaagt, maar in plaats eens goed kijkt in je eigen kleerkast van wat je hebt en hoe je die stuks kunt gebruiken.
  3. The style strategy van Nina Garcia: deze stijlbijbel (haar 3de) focust zich op hoe vrouwen zich tijdloos chic kunnen kleden en dit terwijl je geld uitspaart. Dit boek heeft ze geschreven het jaar dat de financiële crisis op zijn piek was. Talloze alternatieven voor high-end looks at lower prices.
  4. Drie zwarte rokjes: Alle belangrijke aspecten van het vrouwenleven: de volmaakte outfit, het afschepen van vervelende mannen, uitleg over auto's, elegante versiertrucs en oplossingen voor shopaholics. Geen vrouw kan zonder.
  5. Handboek voor doe-het-zelf-diva's: Ik kreeg dit boek van mijn mama, de dag ik alleen ging wonen. Hilarisch geschreven en ook erg handig! Hoe moet ik stijlvol een lamp vervangen als ik volk over de vloer heb? Dat is één van de vele tips dat je uit dit boek kan oppikken!
  6. Work your wardrobe van Gok Wan: Stylist Gok (die jullie vast kennen van zijn talloze tv-programma's) geeft kledingtips voor elke skintone of lichaamsvorm. En het is op een typische Gok stijl geschreven! Zalig ontspannend...
  7. That Extra Half an Inch van Victoria Beckham: Ze laat haar liefde voor schoenen mooi aanbod komen (en natuurlijk MOEST ik dit boek hebben!) maar ook leuk tips hoe je je eigen stijl kan ontwikkelen.Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!