What's in my bag?

  
Om de nieuwsgierigen spek voor hun bek te geven, toon ik jullie den-open-en-toe van mijn handtas, met een woordje uitleg natuurlijk :)

 1. Rayban Golden Sunglasses: Ik kan echt niet zonder! Zelfs op een bewolkte dag, zal je mij vlug zien verschijnen met een zonnebril op mijn neus. En neen, niet alleen op "hangover"dagen! :)
 2. Mijn Blackberry, zoals Charly (mijn nichtje) zou zeggen, she can't live without... En zo te zien op de foto, had ik net een berichtje binnen!
 3. Audrey Heprun mini wallet: dit heb ik eens gekregen van mijn mama. Lief en juist groot genoeg om alle kleintjes bij te houden.
 4. Chanel wallet: deze portefeuille kon ik voor een mooie prijs op de kop tikken bij de vintagestore Mi Nombre Es, bij Roos, mijn lieve buurvrouw!
 5. Diesel Fuel For Life: hoewel de parfum ook lekker ruikt, koos ik deze vooral voor het mooie flashy flesje. 
 6. Agenda: Ik probeerde 6 maanden de agenda van mijn Blackberry te gebruiken, maar ik blijf hier toch old-fashioned... Het overzicht blijft toch duidelijker voor mij in een geschreven agenda.  Hoewel het gewicht niet altijd aangenaam is om aan je arm te hangen! :)
 7. Fototoestel: Je weet nooit welke verrassing je om de hoek te wachten staat, of welke leuke avond je wil onthouden met leuke foto's! En voor een blogger als mij is dit geen overbodige luxe!
 8. New Look Heart Shaped earrings. Ze zijn zooooo moooooooooi! Ik was er ooit eentje verloren op café en ben pas naar huis gegaan tot ik the-lost-one terug vond. Het was een lange (zoek)nacht...
 9. Make-up bag: Vooral lipgloss en mascara, touch-ups na een paar dansjes naast of op de toog kunnen handig zijn! :)
 10. Elisabeth Arden lip and skin repear: beste product ooit! Eender welk symptoom je op je huid krijgt, deze balsem zorgt voor de verlossing binnen de 8 uur.
 11. Kauwgom: als make up artist kun je maar best een frisse adem hebben :)
 12. Balpennen: altijd handig en het pennenzakje kreeg ik van mijn lieve daddy!

1 opmerking

 1. lieve daddy... ik smelt ;)
  ps: ik ben telkens weer aangenaam verrast door je blogposts

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!