High heel heaven

Schoenen, welke vrouw heeft er geen liefde voor...
Ok ok, ik weet het, ik heb er misschien TE veel liefde voor, maar laat dat mijn "raar kantje" aan mijn persoonlijkheid zijn :)

Geef toe, en ik ben zeker dat velen onder jullie me (stiekem) gelijk zullen geven, wij vrouwen kijken toch meteen naar de schoenen van de ander? Ze bepalen zo vaak de outfit-make-or-break-factor!

Ik droom van de schoenenkast die Carrie van SATC heeft in haar penthouse (waar ze uiteindelijk NIET gaat wonen, such a shame!) Maar voorlopig doe ik het op deze manier... en dat lukt ook, redelijk.

Ik heb op de foto -niet toevallig- het onderste schap niet getrokken. Daar liggen mijn laarzen, en dat is niet echt een mooi zicht, het heeft wat mee van een rommelmarkt (bloos bloos!)

Als ik schoenen koop, wat een regelmatige bezigheid is van mezelf :), dan kijk ik vooral naar details... Zijn ze mooi afgewerkt? Vernieuwend? Opvallend? Hoog? Kenmerken zoals comfortabel, gemakkelijk te combineren of waterproof komen NIET bij me op! :) Ik moet er vooral VERLIEFD op zijn... En dat gebeurt zoooo vaak (op schoenen weliswaar!!)

Schoenen bepalen ook mijn mood. Van partystyle naar easywear. Van stiletto's naar Uggs :)

Mijn meest gedragen partyshoes hebben al beter tijden gekend, maar ze blijven mijn lievelingen!


Deze passen bij heel veel outfits en kunnen me bijna de hele avond verdragen, of zal ik zeggen, ik verdraag ze bijna een hele avond aan mijn partyfeet :)

En zoals ik al zei, het zit hem zo in de details. Strikjes, bloemetje, gespen, ...

 

En bijna even zo belangrijk als mooie schoenenwinkels weten zijn, zorg dat je een goede band hebt met je schoenenmaker!! Hij kan de meest afgeleefde heels er weer brandnew uit laten zien!

Welke zijn jullie favo-shoes?

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!