My home is my paradise

Wat kom ik graag thuis. Na een lange werkdag of een laat avondje uit, ...

Maak van je huis je eigen paradijs. Geef het je bruisende persoonlijkheid zodat je graag in je stekje verblijft. Let op, ik trek er graag op uit (soms wel eens te graag) maar wat kan ik genieten van een dagje thuis. Hoewel het niet ver te zoeken is, mijn ouders en ikzelf runnen een design/interieurzaak (Byttebier), maak ik elk hoekje gezellig en creƫer ik zo een huiselijke sfeer.

Met de aankoopbeurzen voor de deur voor onze winkel, zoeken mijn mama en ik de nieuwe trends op voor het interieur. Wat ons ontzettend opvalt, is dat er een comeback van de pasteltinten, met in het specifiek babypink, skyblue en watergreen is. Na de bright en flashy is het tijd voor kalmte en relaxatie met zachte kleuren.

In mijn slaapkamer waren de pasteltinten al enige jaren aanwezig maar nu krijgt de rest van het huis de komende maand een update.


Ik heb alvast enkele goodies op de kop kunnen tikken of van onder het stof gehaald om mijn appartement de nieuwe tinten te geven. Kleine hoekjes opvrolijken met kleur of leuke accenten kunnen je stekje een instant nieuwe look geven.

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!