Oh so cute

Een nog niet zo lang ondekte passie van me... homemade-faux-bijoux. Als ik de tijd en de inspiratie vind, kan ik wel een hele middag of avond bezig zijn. Met een leuk muziekje op de achtergrond zet ik "mijn atelier" klaar op de eettafel en begin ik eraan.

Als je een outfit eens wil "pimpen" of gewoon een origineel juweel aandoen dat niemand anders heeft of je met je creativiteit geen blijf weet, probeer het zelf eens. De juwelen bestaan volledig uit polymeerklei. Dit kan je vinden in elke goede hobby/kunstwinkel. Ik ga zelf mijn klei halen bij Schleiper. Eens je het een beetje onder de knie hebt, is het zo easy-and-fun!
Cupcakes, de hype van het afgelopen jaar. Alleen jammer dat je ze opeet en er maar even plezier van hebt! Met polymeerklei heb je dan wel de smaak  niet, maar de 100% cuteness om je outfit te restylen.
Er bestaan zoveel tricks om het cakeje te maken, de onderkant heb ik met een siliconevorm (die ik zelf maakte) bekomen en die vorm kan je voor alle cupcakes die je maakt herbruiken.

Zo had ik deze camée zelf al als ring en maakte ik er een afdruk van in silicone. Deze siliconevorm vulde ik dan zelf op met de kleurtjes die ik wou voor deze oorringen. Na 20 minuten afbakken in de oven waren ze ready-to-wear!


Door deze blog te schrijven krijg ik weer zin om er aan te beginnen... Ik zal meteen mijn "atelier" meteen klaarzetten!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!