My highlights of 2016 - Personal

Eerst en vooral wens ik jullie, lieve lezers, een Happy New Year. Dat 2017 (nog) beter mag zijn en dat je je persoonlijke doelen voorop kan stellen. Ook wens ik jullie allen - zoals het hoort - een goeie gezondheid, want laten we eerlijk zijn, dat is het belangrijkste van al...

Nu ik na de decembergekte in onze winkel enkele dagen terug op mijn positieven ben aan het komen, heb ik even een reflectie gemaakt van 2016. Het was een boeiend jaar met vele leuke momenten...

TRAVEL

Ik besloot in 2016 wat meer van de wereld te zien. Er stonden 5 trips op mijn travel-to-do. Amsterdam, Kopenhagen, New York, Barcelona en Ibiza. De vijf steden zijn zo verschillend van elkaar maar hebben - buiten Ibiza dan - mijn hart veroverd.


Mijn hoogtepunt was toch wel New York... Na jarenlang SATC-fan te zijn, kon ik eindelijk eens in de city that never sleeps vertoeven. Ook Amsterdam heeft veel troeven en is zo dichtbij. Ik was er het afgelopen weekend nog eens op bezoek om het jaar in travelstyle in te zetten. Tja Barcelona zit al lang in mijn hart... Ik voel me er thuis en zou er zeker kunnen wonen. Kopenhagen was nieuw voor me en mag me de komende jaren nog eens verwachten!

Welke steden zijn de moeite om in 2017 te bezoeken? Hebben jullie tips? Je mag die altijd doorspelen onder deze blog of via mail!

PEOPLE

Vrienden en familie, ze liggen me nauw aan het hart. Ze zijn er voor de leuke en minder leuke momenten, maar ik kan er altijd op rekenen. Ik leerde dit jaar enkele beter kennen en "oude" vrienden nog meer koesteren. You guys made my 2016! 


ERNEST

Love of my life. Look at this little one! Ernest is ondertussen 2,5 jaar en begint me meer en meer te herkennen. Hij noemt me nu ook al bij mijn voornaam en dat gevoel is onbeschrijfelijk. De communicatie tussen Ernest en mij verloopt zoveel vlotter en hij vraagt meer en meer mijn aandacht. Ik heb het gevoel dat ik in zijn leven een plaatsje heb gekregen en daar gaat mijn hart sneller van slaan. Ernest krijgt er dit jaar een broertje of zusje bij, maar hij zal mijn oogappel blijven. Ik ben niet voor niks zijn Suikertante, toch?

Wat waren jullie hoogtepunten van 2016?


1 opmerking

  1. Hele mooie verzameling hoogtepunten, Sofie! Ik hoop dat jouw 2017 op hetzelfde elan voortgaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!