Astrid Bryan For OPI


Toen ik gisteren een parfumerie in Roeselare binnenliep (met een waardebon gekregen van de papa!) zag ik de A-M-A-Z-I-N-G display van Astrid Bryan For OPI.
Hebben, hebben hebben! Niet de display maar wel de vier kleurtjes :)

Van links naar rechts zie je:

 • My Pimped Out Wonderland (zwart)
 • Amazing California Love (hot pink)
 • Chillin' By The Pool (zilver)
 • Go Nutty For Donutty (nude)

Het zwart en hot pink hebben hier maar één laagje gekregen en dekken perfect. Chillin' By The Pool is mijn minst favoriete kleur. Op mijn duim heb ik een andere OPI kleur namelijk: Lucerne - Tainly Look Marvelous (ook een nieuwe).

Hebben jullie de collectie al gespot?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
5 opmerkingen

 1. AMAIZING!!
  Sophie vraagje, heb jij een Gel laag op je nagels of zijn die gewoon altijd zo mooi gevormd??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Wauw! Wat een compliment! :) Het zijn mijn eigen nagels, zonder gel dus...

   Verwijderen
 2. Echt leuke kleuren! Ik zou ze ook wel eens willen testen :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat ik My pimped out wonderland wel es aanschaf ! Een diep zwarte lak heb ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n zwarte kleur die dekt in één laagje kom je toch ook niet veel tegen. Misschien toch maar dat kleurtje aanschaffen. Voor de rest ben ik niet zo'n fan van deze collectie, ik heb meer m'n zinnen op de Skyfall collectie gezet! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!