Club By MacEén van mijn favoriete oogschaduwkleurtjes van MAC is Club. Het is een veelzijdige oogschaduw die van kleur verandert naar gelang de licht inval. Vandaag maakte ik een donkere look ideaal om te gaan clubben :) Wat heb je nog nodig?
  • oogschaduwbasis in kaki (ik koos voor Chanel)
  • gouden pigment (Old Gold van Mac)
  • eyeliner in een fel turkoois (Sephora)
  • pigmentbasis/lijm (Essence Colour Arts)
  • Mascara en kohl

Ik had al mascara en oogpotlood op omdat ik hiervoor al de stad in moest, dus liet ik dat voor wat het was en ging meteen aan de slag met de oogschaduwbasis van Chanel. Smeer deze goed uit tot een egaal effect.


Next up is Club. Breng de oogschaduw aan op het bewegend ooglid.


Breng in de buitenste ooghoek een V-shape aan met Carbon (of gewoon mat zwarte oogschaduw). Blend alle randen mooi uit tot je een mooie overgang hebt.


Breng in het midden van je bewegend ooglid een kleine dosis pigmentbasis/lijm aan en met een flat brush dep je het Old Gold pigment erop. Dit zorgt voor wat fall-out dus hou je concealer dichtbij om alle sporen van oogschaduw onder je oog weg te vegen.


Werk af met de turkooise eyeliner onder het oog, kohl en mascara.


And you're done! Nu nog een leuke outfit en you're ready to go!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!