Musthaves by IPXL

Toen deze post net af was en ik even verstrooid op mijn Mac begon te tokkelen was plots de hele boel verdwenen. Sneltoetsen schoten me tekort... Ik mag dus van voor af aan beginnen. Dat heb je dan als je 's nachts blogt... Toeme toeme toeme toch! Soit genoeg gezaagd op naar de post, niet waar?

Met de feestdagen in het vooruitzicht wil ik jullie mijn musthave products van Ici Paris XL even op een rijtje zetten. Heb je een beauty addict in de familie, dan zijn deze items vast iets wat onder de Kerstboom mag verschijnen.Clinique Even Better Eyes een wonderproduct op de markt sinds het najaar. Tijd om dit wonder eens even onder de loep te nemen. Heb je soms last van donkere kringen of vermoeide ogen, dan kan dit wel een mirakeltje voor jou zijn!

De lotion heeft een gele ondertoon wat zorgt voor een oplichtend resultaat. De applicator bestaat uit metaal waardoor een koelend effect je tegemoet komt. Heerlijk als je opstaat met van die gezwollen ogen - ik ben er zelf slachtoffer van, zeker als ik nog laat zit te bloggen zoals nu :) De lotion trekt vrijwel meteen in de huid zonder een residu achter te laten.

Op grauwe-huid-dagen (voornamelijk in de winter) ben ik niet zo'n fan van zware concealer en hevige foundation. Dan hou ik het licht met een radiant primer en een goede BB cream. Clinque Even Better Eyes is dan mijn concealer to the rescue! 

Je kan hem ook vinden op de webshop voor € 33,65.


Philosophy, ik kan uren ramblen over hun zalige geuren en verpakking, maar dat mogen jullie me tegoed houden. Mijn ab-so-lu-te favoriet is Hope in a Jar. Hij viel al meerdere keren in de prijzen als moisturizer voor dagelijks gebruik en bij mij mag ie ook op de troon gaan staan.

Rekenen kan je op een intensieve hydratatie en een mooie glow - like J-Lo (boo hoo voor een flauw mopje). Hij beschermt de huid tegen schadelijke invloeden en voorkomt vochtverlies. Ook fijne lijntjes vervagen - ik heb er gelukkig nog geen - en huidverkleuring wordt tegengegaan.

Je kan 'm vinden op de webshop voor € 37,15.


El numéro très - of hoe schrijf je het ook - is mijn pink tweezers van Tweezerman. Lang heb ik getwijfeld om mijn Sephora tweezers aan de kant te gooien en zo'n roze affairke aan te schaffen. Nog steeds doe ik een vreugdedansje op de dag dat ik de knoop doorhakte.

Deze tweezers zijn niet voor niets felbegeerd! Razorsharp en je velleke zal het geweten hebben als je eens een misser begaat boven je ogen! :) Zelfs de kleine - ik speel verstoppertje - haartjes zijn als sneeuw voor de zon eens je Tweezerman in je handen hebt.

Je vindt deze op de webshop voor € 23,80.

Komaan mannen - die deze blog dan toch lezen - rep jullie naar IPXL en haal die Kerstcadeautjes in huis voor jullie madammen!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
4 opmerkingen

 1. Drie van mijn favoriete merken!! Clinique kan ik niet meer missen (ik heb net een artikeltje klaarstaan over de oogcrème (al kost hij wel 42€ volgens mij)). Philosophy vind ik gewoon zo leuk en zo heerlijke geuren en verpakkingen! en sinds ik de tweezerman heb, wil ik geen ander pincet meer!
  Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een Tweezerman heb ik nog niet, Clinique en Philosophy hebben verder ook al lang mijn hart gestolen ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die oogcrème kunnen testen dankzij The Insiders en ik vind hem heel goed, behalve het feit dat hij precies niet echt opdroogt. De huid onder mijn ogen voelt heel vettig aan. Ik heb dan nog een 2de tube van The Insiders ontvangen, dus ben nu wel voor een tijdje zoet.

  Mijn Tweezerman zou ik echt niet meer kunnen missen! Sinds ik hem kocht in NYC zijn we onafscheidelijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!