Musthaves by iU


Eén van mijn favoriete stops in K in Kortrijk is de winkel iU - you uitgesproken. In iU vind je kwaliteitsmerken die je vooral in apotheken aantreft. Vandaag zet ik mijn top drie in de kijker voor jullie.


Mijn absolute top één is en blijft de Bioderma Solution Micellaire voor de gevoelige huid. Deze tonic gebruik ik na de reinigingsmelk en oogmake up remover op oliebasis. Met een watje verwijder ik de laatste restanten make up en laat de Bioderma zijn werk doen. Eens je deze tonic geprobeerd hebt, ben je hooked for life. Bij iU doen ze altijd een leuke promotie. Koop je twee grote flessen dan betaal je maar € 28,90 (of met je iU kaart € 27,40). Wil je maar één fles van 500ml dan betaal je € 19,20 (of € 18,30 met je iU kaart). Toch wel de moeite om het duopack aan te schaffen vind ik.


Nuxe Eau Démaquillante Micellaire leerde ik kennen via staaltjes. Ik had er al vaak van gehoord, maar zelf nog nooit een product gekocht. Dat veranderde onlangs. Ook hier ging ik voor een tonic en ook hier is er sprake van Micellaire reiniging. Beide producten vertegenwoordigen dezelfde actie. Wie gevoelig is aan geuren gaat toch beter voor Bioderma want die is geurloos. Ik daarentegen kan de rozengeur goed verdragen in de zomer. Nuxe kalmeert mijn huid en laat geen spoortje make up meer achter! Examen geslaagd! :) Voor 200 ml tel je € 16,25 neer of € 15,45 met je iU kaart.La Roche-Posay Hydraphase Intense Riche heeft zijn vaste plaats in mijn badkamerkast veroverd. De Hydraphase Intense crème kan je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken en zorgt voor een intensieve rehydratatie. Hij is geschikt voor de normale tot gemengde huid maar ook voor de gevoelige huid. Deze crème is vooral bedoeld om je huid een flinke boost te geven. Droge huidjes zullen deze La Roche-Posay omarmen en nooit meer willen loslaten. Nu is er een speciaal offer en krijg je 2 mini maskers gratis bij aankoop van 50ml. € 20,95 of € 19,85 met je iU kaart.


Ja, je hoort me maar doorgaan over de iU kaart, maar weet je het heeft echt zijn voordelen. Niet alleen krijg je een betere prijs op alle producten in de winkel, je spaart ook punten. Met die punten krijg je regelmatig directe kortingen aan de kassa. Dubbele bonus dus! De kaart is gratis en kan je zomaar aanvragen in elke iU winkel. Ondertussen bestaat de keten uit 23 winkels in verschillende shoppingcentra.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Fijne winkel en ik ben helemaal akkoord met je musthaves !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ook fan van iU! Telkens we in Kortrijk zijn, doe ik er enkele aankoopjes. Die Bioderma heeft ook een vaste plaats in mijn badkamer.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!