Bangles Bangles


Hopelijk heeft iedereen deugd gehad van het lange weekend. Ik was even afwezig op de blog, maar dit alleen omdat ik het razend druk had op mijn werk. Het is niet altijd gemakkelijk dagelijks te bloggen met een full time job, maar ik probeer het echt te doen.

De leveringen beginnen stillekes aan binnen te komen voor de drukke Kerstperiode bij ons in de winkel. Dozen, paletten, en nog meer dozen, elke dag zit ik haast verstopt tussen het karton. Ja, het is zwaar om alles te verwerken, maar het is natuurlijk ook leuk om al die nieuwe spullen uit te pakken!

Zo heb ik vandaag iets nieuws voor jullie, helemaal op mijn lijf geschreven, de nieuwe Bangles van Silis. De leuke Coolbags en de Decenarios van vorig jaar wisten me al in te palmen en nu hebben ze weer een nieuwe hype op de markt!

En voor wie nog steeds niet genoeg kan krijgen van fluo...


De bandjes zijn rekbaar en bestaan uit gekleurd aluminium. Er bestaan in elke kleur telkens twee motiefjes. Leuk te combineren met andere armbanden of gewoon solo dragen. Je betaalt € 15,00 voor eentje, koop je ze per twee dan betaal je € 29,00. Misschien al een cadeautip voor de Kerst?

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!