I'm dreaming of a White Christmas

Wie vroeger naar In De Gloria keek op Canvas kent vast nog de Dagtrippers met Debruyne Henri. Op maandag - mijn vrije dag - gaan we vaak met vrienden gaan dagtrippen! Deze maandag gingen we op zoek naar de perfecte Kerstboom en vertrokken richting Dadizele...


Floralux, een van Vlaanderens grootste plantencentrale in Dadizele was onze doelstemming. Don't mind the hair... Er stak een stevig briesje op toen Thoma de foto nam. Eighties look is back in, no?


Bij het binnenkomen wisten we meteen waar we moesten zijn, het Kerstdorp barstte bijna uit zijn voegen van de decoratie. Ik had enkel lichtjes en een Kerstboom nodig, decoratie genoeg uit de winkel.


Na veel wikken en wegen - en lachen en beven - besloten we een middelgrote Kerstboom mee te nemen. Man Kerstbomen kunnen duur zijn! Ik ging voor de middenklasse...


Dank aan MH voor de foto! Nu nog een geschikte pot and we're off... 


Na al het gestoef van Thoma - hij beweerde en krak te zijn in het decoreren van een Kerstboom - was de keuze gemakkelijk. Ik nam plaats in de zetel en hij ging aan de slag. En ik zag dat het goed was... Hoewel MH liet weten dat je de boom best een dagje laat "uithangen" voordat je hem decoreert - en ze heeft vast gelijk - kon ik niet langer wachten. Ik wilde immers vandaag een blog schrijven over mijn Witte Kerstboom...De Instagrammers hebben het al gezien, hij mag er best zijn hé? Ik weet dat het nog vroeg is om je Kerstboom te zetten, maar ik kon niet meer wachten. Door het koudere weer ben ik al helemaal Xmassy... Thoma, ook hier wil ik je nog eens bedanken voor het decoreren van mijn Kerstboom! :)

Staat de Kerstboom al bij jullie?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)3 opmerkingen

 1. ik heb kids hé girlie, ik wacht toch eerst na sint, maar ik laat hem vroeg komen en dan versieren die boom! ik heb er ook al helemaal zin in! bij mij is het ook een witte :-)
  en flink lief heb je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop volgend jaar een kerstboom te hebben in mijn eigen stekje ! Mooie kerstboom trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aankomend weekend komt de kerstboom er! Ondertussen heb ik wel al een zingende kersthond -ja ik ben een klein kind- dus dat kan ook al tellen :p

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!