Shiseido BB

Sinds de komst van BB cremes ben ik fan. Ik probeer er dan ook zo veel mogelijk uit. Ik heb redelijk wat sproetjes in de zomer (of lente als het weer wat meezit). In de winter ga ik vlug een foundation gebruiken om full coverage te hebben. Maar in de zomer draag ik graag wat minder. Vandaar zijn BB's ideaal.

Ze egaliseren je teint, bevatten SPF, laten fijne lijntjes verdwijnen (neem dit met een korrel zout!), geven je een glow, bon allemaal goeds dus, zonder een maskereffect te bekomen.Toen ik naar hartenlust mocht shoppen in parfumerie Vancora - ik had een waardebon gekregen van mum & dad voor mijn verjaardag - kwam ik deze tegen, de Shiseido Perfect Hydrating BB Cream. De BB komt in een tube met een spuitmondje, perfect om te dozeren. Ik kocht de medium naturel, want ik de zomer heb ik toch wel een kleurtje, dus die sluit goed aan bij mijn skintone. De BB bevat een SPF 30, toch wel een hoge beschermingsfactor. Ideaal vind ik dat. Zo hoef ik geen extra zonnecrème te smouten als ik met mijn snoet in de zon ga zitten tijdens mijn lunchpauze en blijft mijn make up intact. Het kleine nadeel van een hoge SPF is dat de BB iets minder gemakkelijk uitsmeert als een gewone BB met lagere factor. Nu alles voor de bescherming van de zon! Met een beetje meer buffing bewegingen, krijg je hem mooi egaal uitgesmeerd.


Hij laat mijn sproetjes erdoor komen, wat ik het liefste heb, zo zie je tenminste dat ik de zon al gezien heb. Let vooral niet op mijn rode neus. Ik ben een beetje verkouden en moet constant snuiten, bah! Misschien is het al de hooikoorts die intreedt, ik heb last van niesbuien, hence de uitgelopen mascara onder mijn oog :)

Ik ben erg tevreden van de BB! Hij heeft een lichte aangename geur en blijft de hele dag zitten. Ik poeder enkel mijn T-zone een beetje en laat de rest voor wat het is. Ohja, ik draag hier ook een nieuwe blush, maar meer daarover later!Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Geeft wel een mooi effect ! Ik blijf meer een foundation-girl maar een BB cream is wel erg handig tijdens de zomermaanden of op reis, dan draag ik liever geen foundation uiteraard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit!! Ik ben ook een echte bb cream fan, en shisheido vind ik een heel fijn merk, ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. looking fabulous lady! ziet er heel mooi en natuurlijk uit

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!