The Maxi

Nu we eindelijk lenteweer gaan krijgen wordt het tijd om mijn nieuwe kledingaanwinsten uit de kast te halen. Zo kocht ik onlangs in H&M een maxirok. Ik ben er al langer fan van, maar dacht steeds dat ik met mijn 1m64 er te klein voor was.

Na grondig onderzoek op blogs en Youtube vond ik de ideale manier om toch The Maxi te kunnen dragen als je geen stelten van benen hebt.De truc zit hem in het optisch bedrog. Als je korte benen en een lang lijf hebt als mij, dan trek je de rok een heel stuk hoger dan je navel. Zo krijg je de illusie van lange benen en een normaal bovenlijf.
Korte jasjes maken de illusie compleet.


Draag er een statement necklace bij, zo krijg je de chic casual look helemaal voor elkaar.

Combineer de look met leuke loafers die af en toe onder de rok komen piepen. Gemakkelijk en geschikt voor de tijd van het jaar. In de zomer kun je er gemakkelijk gladiatorsandaaltjes onder dragen, maar ik denk dat mijn tenen er nu nog zouden afvriezen!

Maxi: H&M 
Tank: H&M
Belt: H&M (old)
Vest: Zara (old)
Necklace: River Island (old)
Loafers: Blink

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!