Diorshow Maximizer Lash Primer Serum


Een mond vol, de naam van die Primer! Wat doet ie nu precies? Het kamt, krult en omhult elke wimper om een even mascara basis te creëren. Ondertussen werkt het serum als een verzorging. Het zorgt voor sterke, lange en vitale wimpers. Hij droogt snel en voelt licht aan. Je kan het eigenlijk zien als een conditioner voor je wimpers.

Voor mij doet hij het alvast! Mijn wimpers zijn langer en mooi gespreid. Zeker als ik een nieuwe mascara gebruik, heb ik vaak last van samengeklitte wimpers. Het feit dat de serum werkt als intense verzorging, maakt me ook blij. Ik denk dat dit een favorietje van me wordt en begrijp niet dat ik deze nooit eerder heb gekocht. Ik ben grote van van de Diorshow mascara's maar deze bleef onbekend terrein. Zeker een aanrader voor iedereen die lange, gezonde en dikkere wimpers wil.

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Looks good! Ik gebruik eigenlijk niets dergelijks :s Voorlopig volstaat 'Sexy Blacks' van Helena Rubinstein :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm...ik ben niet overtuigd...het ziet er een beetje spinnenpootachtig-uit...althans voor mij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Very nice post. I just stumbled upon your weblog
  and wanted to say that I've truly enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Feel free to surf to my web site: Wimper Serum

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!