Mava Dry & OPI

Wie me volgt op Instagram en Facebook zal het mega cadeau wellicht gezien hebben. Zoals jullie al weten had ik de Bof op mijn verjaardag. Alles werd dus uitgesteld. Zo kreeg ik vorige week zondag mijn verjaardagscadeau van mijn ouders, meer volgt later op de blog. De volgende twee producten zaten er alvast in en wilde ik meteen testen.


 1. Mava Dry aka nagellak fastdry in een spray.
 2. OPI I saw... U saw... We saw... Warsaw.
De jeansblauwe nagellak paste perfect bij mijn broek gisteren dus ging ie meteen op mijn nagels. De kleur is bij twee coats perfect! Normaliter doe ik er na mijn twee standaardcoars meteen een laagje Good To Go op van Essie - mijn holy grail der topcoats - maar Mava Dry zou exact hetzelfde doen.

Up to the test dus. Zoals de instructies voorschrijven, na één minuut je laatste laagje nagellak aangebracht te hebben, spray je vanop een 20 cm afstand een laagje Mava Dry. De beloftes: droogt de nagellak in amper seconden, voorkomt vegen, brengt een mooie glas aan en verminderd schilferen of tipwear. Klinkt alvast super!

Dus zodoende ging ik aan de slag. Effectief, na amper enkele seconden (pakt een stuk of dertig) zijn mijn nagels droog. Let op, met de Essie topcoat heb ik dat ook, dus no shocking news!

Maar dan... Tegen de avond... Ik toon jullie gewoon een foto!


Eén dagje werken en mijn nagels zien er zo uit... Tipwear à fond la caisse! Op de foto is het niet zo duidelijk, maar op mijn wijsvinger is er een veeg waar de nagellak volledig verdwenen is en de hoogglans, tjah, die is er wel, maar niet zoals bij Essie. 

Tout court, ik ben geen fan van Mava Dry en zou deze helemaal niet aanraden - zeker niet als je Essie gewoon bent. Ik schakel vanaf nu gewoon terug over op Essie en zie wel wat ik met Mava aanvang :)

Maar nu heb ik nog niets gezegd van OPI. De kleur is prachtig - wel donker voor hun lentecollectie - maar echt prachtig. Het donkerblauw heeft een warme ondertoon vandaar mijn referentie naar jeansblauw. Love it!

Hoe dan ook, vanavond gaat het lakje eraf en draag ik een iets zomerser kleurtje! Met de Good to Go topcoat natuurlijk!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

 1. Ik heb dat soms ook met mijn Seche Vite topcoat. Shrinkage sucks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur is echt wel prachtig ! Jammer dat de Mava Dry niet werkt zoals het hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat jammer! ik heb dat inderdaad ook vaak met seche vite, misschien die van Essie eens proberen aangezien jij er zo enthousiast over bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!